Ranska

RANSKA

Ranskalaisessa kokkikoulussa tutustutaan Ranskan ruokakulttuuriin ja sen saloihin valmistamalla hienostunut, perinteikästä ranskalaisuutta kunnioittava menukokonaisuus. Uppoudu siis ranskalaisiin makunautintoihin hyvässä seurassa – Bon appetit!

Ankan maksaa, briossia, viikunaa ja omenaa

Creme ninon ja rapeaa porsaan kylkeä

Paistettua meribassia, fenkoli-linssipaistosta sekä pastis-simpukkakastiketta

Suklaafondant ja kirsikkacoulis

ITALIA

Italialainen kokkikoulu vie ryhmänne upeiden makujen lähteille ja pääsette oppimaan saapasmaan monimuotoisten ruokalajien valmistuksen saloja käsintehdystä pastasta risottoon. Benvenuti e buon appetito!

Italialaiset alkupalat:
Oliivifocaccia
Munakoisokaviaaria
Marinoitua mozzarellaa
Tomaatti-kaprissalaattia
Caesar-salaattia

Pinaattiravioleja ja kapriskastiketta

Vasikkaa saltimbocca, rosmariinipolentaa sekä viinikastiketta

Tiramisu & limoncello-pannacotta

Italia

Pohjola

POHJOLA

Juurekset, kirpeät marjat, metsäsienet parhaimmillaan, kylmän veden herkulliset kalat ja villin luonnon muut täyteläiset antimet. Tätä on Pohjolan makuja pursuava pöytä parhaimmillaan.

Pintasavustettua lohta, lasimestarin kasviksia ja piimädressing

Maa-artisokka-sellerikeittoa ja metsäsieniä

Tunturiporoa, puikulaperunaa ja mustikalla maustettua riistakastiketta

Vispipuuroa, raparperia ja tyrniä

AASIA

Aasialaisessa kokkikoulussa luodaan menukokonaisuus täynnä aitoja makuja ja eksotiikkaa. Illan aikana maistuvat hedelmät, pikantit mausteet, yrtit, meren antimet ja muut aasialaiseen keittiöön kuuluvat raaka-aineet sekä tutustutaan erikoisempienkin tuotteiden käsittelyyn.

Härkä tataki ponzu-kastikkeella ja Japanilaista kasvissalaattia
Chicken Satay-vartaita ja Thaimaalainen kurkkusalaatti
Tonnikalaa, papaijasalaattia ja avocadokreemiä

Ankanrintaa hoisin ja paksoi paistosta
Sitruunaruoholla maustettua riisiä

Matcha-valkosuklaacreme, passionsorbettia ja mangoa

Aasia