Sesonkimenu

Voimassa 2017

SESONKIMENU
Juhlamenu Suomi 100 vuotta

Pienet karjalanpiirakat kylmäsavuporotäytteellä

Kasvis: Pienet karjalanpiirakat sienitäytteellä

Katajanmarjalla savustettua lohta ja muikunmäti-creme

Muikkukukkoa 2017

Sokerisuolattua siikaa, kurkkupikkelssiä ja tilli-sinappikastiketta

Pippuroitua hirven paahtopaistia ja omena-tyrnihilloketta

Spelttivehnää, kurpitsaa, tatteja ja yrttejä

Syysviherversosalaattia, leipäjuustoa, kuivattuja karpaloita, paahdettuja pähkinöitä ja lakka-dressing

Luomuruisleipää, perunalepuskat sekä vanhan ajan kirnuvoita

Hartaasti ylikypsäksi haudutettua häränrintaa

Lipstikkavoissa paahdetut säräjuurekset ja possun savukylkeä

Maustepippurilla maustettua laakerinlehtikastiketta

Puolukka-kaura-mustikka juhlaleivos

Jäkälänsiirapilla maustettu piimävanukas ja jaloviina-suklaakastiketta

Kahvia/teetä

Voimassa maalis-syyskuu

COCKTAIL-MENUVALIKOIMA KESÄ

Kylmäsavulohta & avokadoa fenkolinäkkileivällä

Gubbrörää (sillikaviaaria) paahdetulla saaristolaisleivällä

Korvasieni-Västerbotten mini quiche ja viikunaa

Käsin kuorittuja katkarapuja & krassi-aiolia briossilla

Ilmakuivattua kinkkua & parmesanpolentaa

Kotimaista briejuustoa & aprikoosi-pähkinäsalsaa

Hiillostettua siikaa & herneenverso-creme siemenleivällä

Vasikan pastramia ja oliivi tapenade paahdetulla leivällä

Savu lammas ”rieska” ja kirsikkatomaattia

Kurkku-gazpacho ja Parmesan crostini

Lämmin kukkakaalikeitto ja parsa-bruchetta

Härkätartar, kaprista ja keltuais-creme

Cocktail-menu

Cocktail-menu

Voimassa loka-helmikuu

COCKTAIL-MENUVALIKOIMA TALVI

Kylmäsavulohta & avokadoa fenkolinäkkileivällä

Gubbrörää (sillikaviaaria) paahdetulla saaristolaisleivällä

Kantarelli-Västerbotten mini quiche ja viikunaa

Käsin kuorittuja katkarapuja & krassi-aiolia briossilla

Kotimaista ilmakuivattua kinkkua & parmesanpolentaa

Kotimaista briejuustoa & aprikoosi-pähkinäsalsaa

Hiillostettua siikaa & herneenverso-creme siemenleivällä

Peuran pastramia ja karpalo chutney paahdetulla leivällä

Savu lammas ”rieska” ja kirsikkatomaattia

Kurkku-gazpacho ja Parmesan crostini

Lämmin kukkakaalikeitto ja tatti-bruchetta

Hiillostettua Carne Crudaa (tryffelillä & valkosipulilla maustettua vasikanlihaa) ja keltuais-creme

Voimassa maalis-kesäkuu

JÄLKIRUOKIA
Keväiset jälkiruuat à la Melika

Juustokakkua ja marsala-marinoitua raparperia

Frangipane, vanilja-lakritsivaahtoa ja vadelmia

Maitosuklaakakkua, appelsiini-creme, marenkia ja ruiskaunokkia

Passion Creme Brulee, marinoituja mansikoita ja pistaasi tuile (ohuen ohut keksi)

Sitruunakakkua, punaherukka -mascarponevaahtoa ja jogurtticrumble

Jälkiruokia