MUUT MENUT

COCKTAILPALAT

SUOLAISET

KALA

Merilohta ”gubbröra”
Hiillostettua lohta, ruohosipulia, kananmunaa ja makeaa dijon-majoneesia,
confattua perunaa

Skagen käsinkuorituista katkaravuista
Tilliöljyssä marinoitu katkarapua, pikkelöityä sipulia ja kirjolohenmätiä,
sitrus creme fraichea, paahdettua briossia

Haukiterriiniä ja pikkelöityä purjoa
Haukiterriiniä, pikkelöityä purjoa, mummonkurkkua ja mallascrumblea

VEGAANI

Waldorfinsalaattia ja saksanpähkinää
Pikkelöityä selleriä, omenaa, saksanpähkinää ja saaristolaisleipää

Confattua Portobello-sientä ja tuorehernetahinia
Confattua portobello-sientä, tuorehernetahinia ja pikkelöityä kurkkua

Minipunajuurta kahdella tavalla
Punajuurta ja pellavansiemeniä; savupunajuuri, punajuuripyree, sitruskermaa ja paahdettua pellavansiemeniä

Myskikurpitsaa ja ”hapankermaa”
Pikkelöityä kurpitsaa, seesaminsiemeniä ja hapankermaa

LIHA

Härkätartar ja graavattua keltuaista
Häränpaistia, friteerattuja kapriksia, sipulihilloketta ja graavattua keltuaista

Kylmäsavustettua poroa ja pihlajanmarja-sipulihilloketta
Kylmäsavustettua poroa paahdetulla ruisleivällä & pihlajanmarja-punasipulihilloa

JUUSTO

Gratinoitua vuohenjuustoa ja aprikoosia
Crostini, vuohenjuustoa, aprikoosichutney

COCKTAILPALAT

MAKEAT

Lakkaa ja valkosuklaata
Lakkakompotti, paahdettu valkosuklaamousse ja syötävä orvokki

Tyrniä ja suolakaramellia
Tyrnimoussea, suolakaramellia ja marenkia

Scroll to Top