Ranskalaisessa kokkikoulussa tutustutaan Ranskan ruokakulttuuriin ja sen saloihin valmistamalla hienostunut, perinteikästä ranskalaisuutta kunnioittava menukokonaisuus. Uppoudu siis ranskalaisiin makunautintoihin hyvässä seurassa – Bon appetit!
Ankan maksaa, briossia, viikunaa ja omenaa
Creme ninon ja rapeaa porsaan kylkeä
Paistettua meribassia, fenkoli-linssipaistosta sekä pastis-simpukkakastiketta
Suklaafondant ja kirsikkacoulis
Italialainen kokkikoulu vie ryhmänne upeiden makujen lähteille ja pääsette oppimaan saapasmaan monimuotoisten ruokalajien valmistuksen saloja käsintehdystä pastasta risottoon. Benvenuti e buon appetito!
Italialaiset alkupalat:
Oliivifocaccia
Munakoisokaviaaria
Marinoitua mozzarellaa
Tomaatti-kaprissalaattia
Caesar-salaattia
Pinaattiravioleja ja kapriskastiketta
Vasikkaa saltimbocca, rosmariinipolentaa sekä viinikastiketta
Tiramisu & limoncello-pannacotta
Juurekset, kirpeät marjat, metsäsienet parhaimmillaan, kylmän veden herkulliset kalat ja villin luonnon muut täyteläiset antimet. Tätä on Pohjolan makuja pursuava pöytä parhaimmillaan.
Pintasavustettua lohta, lasimestarin kasviksia ja piimäkastiketta
Maa-artisokka-sellerikeittoa ja metsäsieniä
Tunturiporoa, puikulaperunaa ja mustikalla maustettua riistakastiketta
Vadelmavispipuuroa ja tyrniä
Aasialaisessa kokkikoulussa luodaan menukokonaisuus täynnä aitoja makuja ja eksotiikkaa. Illan aikana maistuvat hedelmät, pikantit mausteet, yrtit, meren antimet ja muut aasialaiseen keittiöön kuuluvat raaka-aineet sekä tutustutaan erikoisempienkin tuotteiden käsittelyyn.
Härkä Tataki salaatinlehdellä ja Yuzy-majoneesia
Possu Bo Ssäm ja wasabikurkkuja
Lumpiat – Filippiiniläiset kasvisrullat ja chilikastiketta
Gado Gado-salaatti ja Tofu Adobo
Sushi ”pizza”
Dim Sum Buns
Tom Kha- keitto
Vihreä tee vanukasta ja paahdettua valkosuklaata
Kookos-mangojäätelöä, mangoa ja chili-kinuskia