Share Kokkikoulut

Sharen Kokkikoulu on ohjelma, jossa kokataan, seurustellaan, viihdytään ja ennen kaikkea nautitaan herkullisista mauista. Kokkikoulumme vie ryhmänne makujen kiehtovaan maailmaan food stylist Alex Nurmen tai Sharen ammattikokkien opastuksella. Ohjelman lopputuloksena valmistuu herkullinen 3–4 ruokalajin illallinen, joka nautitaan yhdessä mukavassa tunnelmassa. Ohjelma, joka sopii mainiosti tiimipäiviin, pikkujouluihin tai herkkusuiden illanistujaisiin.

Talent Chef on leikkimielinen kokkauskilpailu, jossa tiimihenkeä koetellaan tiukassa haasteessa. Tämä erilainen kokkikoulu on takuuvarmasti hauska ja saa koko porukan hyvälle tuulelle. Parhaiten kisassa selviää luovuudella, tarkkaavaisuudella ja hyvällä huumorilla höystetty kilpailija. Ohjelman kesto on noin 3–4 tuntia illallisineen ja suosittelemme ohjelmaa 13–80 hengen ryhmille. Illallisnautinnon takaavat kokkimme, jotka valmistavat kilpailun jälkeen huippuillallisen.

Voit valita Kokkikoulun tai Talent Chef -ohjelman teemaksi Ranskan, Italian, Pohjolan tai mausteisen Aasian. Räätälöimme mielellämme kokonaisuuksia myös toiveiden pohjalta. Kilta-salin opetuskeittiö ja alakerran ravintolasali tarjoavat tapahtumille viihtyisät ja toimivat puitteet.

Kokkikoulu 10–12 hengen ryhmille alkaen 199,00 €/hlö (sis. alv). Talent Chef 13–80 hengen ryhmille teemme erillisen tarjouksen, hinta alkaen  99,00 – 199,00 €/hlö riippuen ryhmän koosta (sis. alv).

KOKKIKOULU

10-15 hlöä

TALENT CHEF

16-80 hlöä

TEEMAT

Ranska, Italia, Pohjola tai Aasia