COCKTAILPALAT
SUOLAISET
KALA
Merilohta ”gubbröra”
Hiillostettua lohta, ruohosipulia, kananmunaa ja makeaa dijon-majoneesia,
confattua perunaa
Skagen käsinkuorituista katkaravuista
Tilliöljyssä marinoitu katkarapua, pikkelöityä sipulia ja kirjolohenmätiä,
sitrus creme fraichea, paahdettua briossia
Haukiterriiniä ja pikkelöityä purjoa
Haukiterriiniä, pikkelöityä purjoa, mummonkurkkua ja mallascrumblea
VEGAANI
Waldorfinsalaattia ja saksanpähkinää
Pikkelöityä selleriä, omenaa, saksanpähkinää ja saaristolaisleipää
Confattua Portobello-sientä ja tuorehernetahinia
Confattua portobello-sientä, tuorehernetahinia ja pikkelöityä kurkkua
Minipunajuurta kahdella tavalla
Punajuurta ja pellavansiemeniä; savupunajuuri, punajuuripyree, sitruskermaa ja paahdettua pellavansiemeniä
Myskikurpitsaa ja ”hapankermaa”
Pikkelöityä kurpitsaa, seesaminsiemeniä ja hapankermaa
LIHA
Härkätartar ja graavattua keltuaista
Häränpaistia, friteerattuja kapriksia, sipulihilloketta ja graavattua keltuaista
Kylmäsavustettua poroa ja pihlajanmarja-sipulihilloketta
Kylmäsavustettua poroa paahdetulla ruisleivällä & pihlajanmarja-punasipulihilloa
JUUSTO
Gratinoitua vuohenjuustoa ja aprikoosia
Crostini, vuohenjuustoa, aprikoosichutney
COCKTAILPALAT
MAKEAT
Lakkaa ja valkosuklaata
Lakkakompotti, paahdettu valkosuklaamousse ja syötävä orvokki
Tyrniä ja suolakaramellia
Tyrnimoussea, suolakaramellia ja marenkia