Jaettava menu

Jaettava menu

MENU PITOJEN TAPAAN: SKANDINAVIA

Tillinsiemen lohipastramia, fenkoli-tillisalaattia ja paahdettu maa-artisokka-creme

Mini-blinilajitelma;
sienisalaattia, pikkelöityjä sieniä ja kylmäsavuporomoussea

Käsin kuorittuja katkarapuja, skagen-majoneesia, mallasleipämurua ja mätiä, lasista

Nokkos-pinaattipiirasta, tomaattihilloa ja kotipellon kukkia

Paahdettua talvikurpitsaa, leipäjuustoa, tuoretta viikunaa ja yrtinversoja

Perunalepuskaa, artesaanileipää ja voita

***

Hirvenpaistia Stroganoff

Paahdettua juures-perunapyreetä
Vuolukermaa

***

Mustikkapiirakkaa ja vanilja-kardemumma-cremeä
Patisserie Teemu Auran Lakritsi-macarons

Patisserien mini-korvapuustit

Cocktail-menu

COCKTAIL-KUTSUT

Esimerkkejä cocktail-pala vaihtoehdoista

Kala:

Maa-artisokkacreme, käsin kuorittuja katkarapuja ja mätiä, kupissa

Kylmäsavustettua haukea, piparjuurta, auringonkukansiemen-tillipestoa saaristolaisleivällä

Sitruunalohta, ruohosipuli-aiolia, savusimpukkaa, maistelulusikassa

Liha:

Härkä-tartar, sinapinsiemen creme, pikkelöityä varsiselleriä ja juureslastuja briossilla

Pieni kana quiche, lime-avokadomousse ja tuoreita kukkia

Hirvenpaistia, punajuuripyreetä ja puolukkamajoneesia maalaisleivällä

Kasvis/juusto/vege:

Siemennäkkileipää (G) sienimoussea ja pikkelöityjä sieniä

Kotimaista Briejuustoa, appelsiini-fenkolileivällä ja lime-persimonhilloketta
Paahdettua fetaa, hernepyreetä paahdetulla perunalla

Makeat:

Mandariini-Pavlova; tähtianis-mandariinikompottia, appelsiini-mascarponemoussea, marenkia ja kukkia (kupista/lasista)

Valkosuklaa-mangomoussea, kuivattua vadelmaa ja granaattiomenaa suklaakupissa

Patisserie Teemu & Markus macarons;

Verigreippi-mandariini & Päärynä- Xante

Cocktail-menu