Jaettava menu
Tillinsiemen lohipastramia, fenkoli-tillisalaattia ja paahdettu maa-artisokka-creme
Mini-blinilajitelma;
sienisalaattia, pikkelöityjä sieniä ja kylmäsavuporomoussea
Käsin kuorittuja katkarapuja, skagen-majoneesia, mallasleipämurua ja mätiä, lasista
Nokkos-pinaattipiirasta, tomaattihilloa ja kotipellon kukkia
Paahdettua talvikurpitsaa, leipäjuustoa, tuoretta viikunaa ja yrtinversoja
Perunalepuskaa, artesaanileipää ja voita
***
Hirvenpaistia Stroganoff
Paahdettua juures-perunapyreetä
Vuolukermaa
***
Mustikkapiirakkaa ja vanilja-kardemumma-cremeä
Patisserie Teemu Auran Lakritsi-macarons
Patisserien mini-korvapuustit
Cocktail-menu
Esimerkkejä cocktail-pala vaihtoehdoista
Kala:
Maa-artisokkacreme, käsin kuorittuja katkarapuja ja mätiä, kupissa
Kylmäsavustettua haukea, piparjuurta, auringonkukansiemen-tillipestoa saaristolaisleivällä
Sitruunalohta, ruohosipuli-aiolia, savusimpukkaa, maistelulusikassa
Liha:
Härkä-tartar, sinapinsiemen creme, pikkelöityä varsiselleriä ja juureslastuja briossilla
Pieni kana quiche, lime-avokadomousse ja tuoreita kukkia
Hirvenpaistia, punajuuripyreetä ja puolukkamajoneesia maalaisleivällä
Kasvis/juusto/vege:
Siemennäkkileipää (G) sienimoussea ja pikkelöityjä sieniä
Kotimaista Briejuustoa, appelsiini-fenkolileivällä ja lime-persimonhilloketta
Paahdettua fetaa, hernepyreetä paahdetulla perunalla
Makeat:
Mandariini-Pavlova; tähtianis-mandariinikompottia, appelsiini-mascarponemoussea, marenkia ja kukkia (kupista/lasista)
Valkosuklaa-mangomoussea, kuivattua vadelmaa ja granaattiomenaa suklaakupissa
Patisserie Teemu & Markus macarons;
Verigreippi-mandariini & Päärynä- Xante