
Koe ainutlaatuinen ilta hyvän ruoan, tarinoiden ja käsityötaiteen äärellä!
Huippukokki Sasu Laukkonen, tunnettu mm. Michelin-tähdillä palkituista Chef & Sommelier ja Ora -ravintoloista, saapuu Kilta-Saliin kolmena iltana lokakuussa ja tuo mukanaan sadonkorjuun sesongin parhaat maut sekä uuden intohimonsa: ResQknives -veitset.
Sasu tunnetaan kotimaisten raaka-aineiden tinkimättömänä puolestapuhujana ja sydämellisestä tavastaan kohdata asiakkaat. Illan aikana hän jakaa tarinoita ruuan takaa – viljelijöistä, pientuottajista ja siitä, miksi veitsi voi olla yhtä tärkeä kuin itse annos.
Erikoislahja jokaiselle vieraalle!
Osallistujat saavat mukaansa Sasun käsin valmistaman ResQknives-pihviveitsen, joka on valmistettu suomalaisesta kierrätysteräksestä. Veitsen arvo on noin 50 € – ja se sisältyy illallisen hintaan! Jokainen veitsi on uniikki ja viimeistelty rakkaudella.
Menu Sadonkorjuu
89,00 € / hlö
Alkuun
Riimipeuraa, kauden sieniä ja katajanmarjaa
Väliin
Maa-artisokkakeittoa, omenaa ja maustepippuria
Pääruoaksi
Ahvenanmaan karitsaa, siitakesienikastiketta ja juureksia
Jälkeen
Kurpitsakakkua, kurpitsansiemeniä ja toffeeta
***
Tarjolla myös vegaaninen vaihtoehto. Pidätämme oikeuden menumuutoksiin sesongin raaka-ainesaatavuuden vuoksi.


10.–11.10.2025
Klo 18:00 - n. 22:00
89,00 € / hlö (sis. veitsen kotiin vietäväksi!)
Kilta-sali, Lapinrinne 1, 00180 Helsinki
9.10.2025 on varattavissa yksityiskäyttöön
– täydellinen ilta yritykselle tai juhlavalle porukalle. Kysy lisää myyntipalvelustamme!
Paikkoja on rajoitetusti – varaa heti ja varmista paikkasi vuoden syksyisimmässä fine dining -elämyksessä!