PIKKUJOULUMENUT

BUFFETIT

TONTUN JOULUBUFFET

Kevyempi buffetpöytä, jossa löytyy kaikille jotain hyvää

Alkuun
Seesam-paahdettua punajuurta, talvikurpitsaa, rapeaa lehtikaalia, sitrusta ja pähkinää (G,V)
Marinoitua yrttijuustoa, persimonia, mangoldia ja granaattiomenaa (G,L)
Hiillostettua katajanmarjalla maustettua lohipastramia & tillinsiemen-pikkelöityä kurkkua ja fenkolia (G,M)
Juhlava ”Italian salaatti” – grillattua kanaa, farfellepastaa ja kasviksia (L,M)
Viherversosalaattia, juuressipsit ja vinegrette (G,V)
Juureen leivottua leipää (M,V) ja saaristolaisleipää (L)
Vaahdotettua voita (G,L)

Pääruuaksi
Yön yli mureaksi haudutettua porsaanentrecôtea & punaviini-sinapinsiemenkastiketta
Hunajaisia uunijuureksia ja perunaa
(G,L,M)

Täydellinen lopetus
Suklainen piparkakkutiramisu (G,L)

JOULUPUKIN KUNNON BUFFET

Kaikki joulun herkut samasta pöydästä

Alkuun
Katkarapusalaattia, mausteleipämurua & caviartia (L)
Paahdettu tatti-omena-sienisalaattia (G,L)
Glaseerattua punajuurta, paahdettua vuohenjuustoa, karamellisoitua tomaattia ja pinjamensiemeniä (G,L)
Kirkasta Waldorfinsalaattia & kotimaista kylmäsavustettua kirjolohta (G,L,M)
Marinoitua ohueksi leikattua hirvipaistia & pikkelöityä karpaloa (G,L,M)
Viherversosalaattia ja vinegrette (G,V)
Juureen leivottua leipää (M,V) ja saaristolaisleipää (L)
Vaahdotettua voita (G,L)

Pääruuaksi
Grillattua, yrttimaustettua karitsanpaahtopaistia ja puolukka-punaviinikastiketta
Hunajaisia uunijuureksia ja perunaa
(G,L,M)

Tähän väliin
Briejuustoa (G,L)
Aurajuustomoussea (G,L) & juustokeksejä (V)
Persimoonikompottia (G,V)

Täydellinen lopetus
Jouluinen Pavlova (G,L)

PÖYTIIN TARJOILTAVAT MENUT

MODERNIT PIKKUJOULUT LAUTASELTA

Joulun maut modernilla tavalla, istuvana illallisena, yhteinäinen alku- ja pääruokavalinta koko ryhmälle

Alkuun (G, L,M)
Hiillostettu lohitataki tai härkätataki
Paahdettua juuriselleripyreetä, pikkelöityjä siitakesieniä, kurkkucrudaa ja puutarhan yrttejä

Pääruuaksi (G, L)
Paistettua nieriää & fenkoli-oliivigremolataa
Tai
Rosmariinivoissa paistettua saksanhirvenfileetä & tummaa puolukka-punaviinikastiketta

Lisukkeena molemmille valinnoille:
Sahrami-talvikurpitsarisottoa, varsiparsakaalia & karamellisoitua tomaattia

Jälkiruuaksi (G, L)
Mantelikakkua, glögillä maustettua vadelmakompottia, valkosuklaamoussea ja valkosuklaa-vadelmacrumble

KEITTIÖMESTARIN PIKKUJOULUT

Keittiömestarimme suositus pitkän kaavan pikkujouluille – joulun maut ilman laatikoita ja kinkkua. Yhtenäinen pääruokavalinta koko ryhmälle

Alkuun (G,L)
Käsinkuorittu katkarapuskagen & loimutettua kylmäsavustettua lohenseläkettä, kirjolohenmätiä, pikkelöityä kurkkua ja puutarhan versoja
Artesaanileipomon levainleipää & saaristolaisleipää
Merisuolalla maustettua voita

Viiden ruokalajin menulle (G,L)
Sametista omena-maa-artisokkakeittoa, paahdettua kylmäsavuporoa & juureslastuja

Pääruuaksi (G,L)
Hiillostettua siikaa & voi-fenkolikastiketta
tai
Grillattua karpalo-glaseerattua häränulkofileetä, porsaanposkea ja sinappi-madeirakastiketta

Lisukkeina molemmille valinnoille:
Paahdettua porkkanapyreetä ja sieni-perunaterriiniä

Tähän väliin (G,L)
Juustolautanen – kolmen kotimaisen pientilajuuston valikoima
Siemennäkkileipää, persimonkompottia ja lakritsia

Pitkän menun loppuhuipennus (G,L)
Maitosuklaa-mocca cremé brülee & jallukirsikoita

Scroll to Top