PIKKUJOULUT

PIKKUJOULUT HELSINKI

Pikkujoulut Helsinki. Vietä unohtumattomat pikkujoulut upealla sijainnilla Helsingin keskustassa. Kilta-salin kahteen kerrokseen jakautuvat tilat tarjoavat puitteet, jopa 300 henkilön juhlaan. Räätälöimme pikkujoulukokonaisuuden ryhmällenne toiveidenne mukaan ja annamme mieluusti vinkkejä myös ohjelmatoimistosta sekä artisteista.

Kilta-salissa vietät pikkujoulut myös hauskan tiimiohjelman parissa. Energinen drinkkikoulu nostavat pikkujoulusi uudelle tasolle!

Kilta-salin päivitetty tekniikka tarjoaa upeat puitteet juhlaan kuin juhlaan. Tilan vakiovarustukseen kuuluu muun muassa langaton äänentoisto, videotykki ja valkokangas sekä tunnelmavalaistus. Tarkemmat tekniset tiedot löydät täältä.

Ruoka ja ohjelma

Kaipaatko juhliisi jotain ohjelmaa? Jäikö bändi tilaamatta? Meidän kauttamme onnistuu niin teemajuhlat, bändit kuin ohjelmanumerot ja somisteet. Olemmekin vuosien saatossa järjestäneet muun muassa Casino-teemaiset pikkujoulut, naamiaiset sekä saksalaisen joulutorin kilta-salin molempia kerroksia hyödyntäen – vain taivas ja mielikuvitus on rajana!

Tänä vuonna kilta-salissa juhlitaan satakuntatalon 70-vuotiasta taivalta. Keittiömestarimme on loihtinut herkullisen nostalgiset 70-vuotis juhlamenut jotka ovat saatavilla koko pikkujoulukauden ajan!