MENU 1952
Alkuun
Sokeri-suolattua lohta ja mummonliemessä marinoituja kurkkuja, kukkakaalia ja sipulia
Ruiskuoreen leivottua särkeä & kirsikkatomaattia
Uunissa paahdettua punajuurta, rapeaa kylmäsavustettua poroa ja paistettuja herkkusieniä
Rapeaa viherversosalaattia, karpaloita, paahdettua kurpitsaa sekä vadelmavinegretteä
Vanhan ajan maalaisleipää & kirnuvoita
Pääruoka
Kokonaisena paahdettua härän ulkofileetä ja Stroganoff kastiketta, säräjuureksia & perunaa
tai
Paistettua siikaa, ruusukaalia ja mantelia, silliperunasalaattia ja savumäti-voikastiketta
Vegaani pääruoka ennakkoon ilmoitetun määrän mukaan
Jälkiruoka
Domino leivos (Dominokeksimuruja, valkosuklaavaahtoa, greippiä sekä
suklaata, tarjoillaan lasista)
MENU MAKUJEN TANSSI
Alkuun
Hiillostettua merilohta ja pikkelöityä fenkolikurkkusalaattia
Roseepippuri-maustettua hirven paahtopaistia ja haaparouskusalaattia
Paahdettua kukkakaalia, talviporkkanaa, paahdettua hasselpähkinää, kotijuustoa ja talvipuutarhan yrttejä
Kirkasta ruohosipuliperunasalaattia ja baby-pinaattia
Rapeaa viherversosalaattia, paahdettuja kurpitsansiemeniä, vihreitä papuja ja karpalovinegretteä
Hapanjuurileipää, vatkattua pähkinävoita ja hernehummusta
Pääruoka
Pitkään kypsytettyä karitsan entrecotea, juuriselleripyreetä ja tummaa valkoviinikastiketta
paistettuja siitakesieniä ja ruusukaalia
TAI
Paistettua siikaa ja pinaattia, duchesseperunaa ja tillihollandaisekastiketta
rakuunaporkkanoita
Vegaani pääruoka ennakkoon ilmoitetun määrän mukaan
Jälkiruoka
Crème brûlée, marjoja ja vaniljamarenkia
MENU JUHLAN AIKA
Alkuun
Jättikatkarapucocktail ja valkosipuliaiolia
Paahdettua Naapurin Maalaiskanan kananpoikaa, tammenlehvä- ja sydänsalaattia ja lehtipersiljavinegretteä
Grillattuja sherryviiniporkkanoita ja rakuunamajoneesia
Pikkelöityä kyssäkaalia, omenaa ja kevätsipuli-ranskankermaa
Paahdettua punajuurta, Peltolan blue-sinihomejuustoa, paahdettuja saksanpähkinöitä ja vihreää sinappikaalia
Rapeaa viherversosalaattia, pellavansiemeniä ja vadelmavinegretteä
Hapanjuurileipää & siemennäkkileipää
Vatkattua pähkinävoita ja hernehummusta
Pääruoka
Ylikypsäksi haudutettua härän etuselkää, rosmariinisitruunaöljyssä kypsytettyjä perunoita, porkkanoita ja sipuleita, katajanmarjakastiketta
tai
Salviavoissa paistettua nieriää, puikulaperunakakkua ja rapukastiketta
Vegaani pääruoka ennakkoon ilmoitetun määrän mukaan
Jälkiruoka
Financier, maitosuklaamoussea ja mansikkasalaattia